Дистанційне навчання на період карантину 23.04.2020

Добрий день . Дорогі мої діти, нагадую  ви знаходитеся на карантині. Ви знаєте про власну гігієну, не ходіть в гості залишайтеся дома. Бажаю вам здоров'я .

23 квітня — Всесвітній день книги

Всесвітній день книги та авторського права святкують щорічно 23 квітня, ось уже понад 20 років. Навіщо? Щоби підкреслити важливість внеску письменників у життя людства. Йдеться про освіту, саморозвиток, творчість, задоволення. Книжка може зробити людину розумнішою або щасливішою. Але, як висловився Паскаль, кожну книжку треба вміти читати. Правильна література в руках правильного читача у правильний час — це скарб.Відсвяткувати день книжки можна, звісно, за читанням хорошої літератури. Також, подарувати близькій людині книжку.  А, вже прочитані книжки — не зберігати на поличці, щоби стояли без діла. Роздати їх друзям, подарувати бібліотеці чи віддати на благодійність. Адже книжки — це не прикраса для стіни, їх потрібно передавати від читача до читача.
Я досліджую світ.  Ви памятаєте ,що треба було зробити проект або лепбук " Перелітний птах" зробіть фото своєї роботи і надішліть мені. Сьогодні ми продовжуємо вивчати про птахів
 ст 78-83. Прочитайте та дайте відповіді на запитання. Зайди за посиланням та переглянь відео
https://www.youtube.com/watch?v=v4A0G1tehPo

Математика.ст 152-153Усно виконай завдання №943-945 вивчи правила!!!. Письмово в зошит №946,947,948.
А тепер відпочинок:https://www.youtube.com/watch?v=T7ofWPCl8-E
   
Читання . ст 126. Прочитай інформацію про виникнення грошей, ця інформація є в рубриці
 " Школа економіки " журнал "Джміль".
Бажаю натхнення та успіхів!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Декада початкової школи 21 .02.22р

Декада початкової школи 22.02.22