Дослідники

 Сьогодні учні 3 класу досліджували старовинні українські страви, створювали  лепбуки готували повідомлення . 

Українська традиційна кухня складається з простих у приготуванні сільських страв, основою яких є злакові та овочі, такі як картопля, капуста, буряк та гриби.

Меню українців в основному складалося з хлібних страв і борошняних виробів. Це і традиційні вареники, галушки, гречаники.

Борошняні страви подавали з рибою, ягодами, молоком, маслом, рідше – м’ясом. У щоденному побуті м’ясо використовували переважно у вигляді сала і смальцю, а ковбаси та інші м’ясні продукти можна було побачити на столі лише на свята.





















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Декада початкової школи 22.02.22

Декада початкової школи 21 .02.22р